Gietvloer combineren met vloerverwarming?

Vloerverwarming steeds populairder

In hedendaagse woningen wordt de traditionele verwarming met radiatoren steeds minder gebruikt. Particulieren kiezen tegenwoordig vaak een gietvloer in combinatie met vloerverwarming. Dat is een goede keuze, want zo wordt de warmte in huis optimaal benut. De combinatie gietvloer vloerverwarming biedt niet alleen een duurzaam alternatief, maar tevens veel comfort en extra ruimte. U heeft immers geen radiatoren meer nodig en kunt uw woning daarom ook ruimer en stijlvoller inrichten.

Een gietvloer is energiezuinig én comfortabel

Als u kiest voor een gietvloer met vloerverwarming, bijvoorbeeld bij nieuwbouw of de renovatie van uw oude vloer, dan maakt u een energiezuinige en slimme keuze. De combinatie gietvloer met vloerverwarming zorgt namelijk voor een dubbel effect: met vloerverwarming creëert u warmte van onderaf, terwijl de gietvloer de warmte vasthoudt en gelijkmatig verspreidt. Zelfs als de vloerverwarming uit staat, doet de gietvloer nuttig en duurzaam werk door de omgevingswarmte op te nemen. U kunt zich vast voorstellen dat dit een zeer milieuvriendelijke en energiezuinige manier van verwarmen oplevert!

Naast zuinig en duurzaam biedt een gietvloer met vloerverwarming ook veel loopcomfort. Een gietvloer is namelijk in lagen aangebracht, waardoor de warmte gelijkmatig verdeeld wordt over het oppervlakte. Dit betekent dat u ’s winters lekkere warme voeten houdt door de effectieve gietvloer vloerverwarming. Tegelijk zorgt de vloer zomers voor een verkoelend effect. Mooier kan het niet toch?

Fris, gezond en langdurig effectief

Een gietvloer met vloerverwarming is duurzaam, comfortabel, maar ook fris en gezond. Een gietvloer verbetert namelijk de luchtcirculatie in uw woning. Daarnaast zorgt dit type vloer voor een prettig leefmilieu in uw woonkamer, slaapkamer of welke ruimte dan ook. Niet minder fraai is de eigenschap van gietvloeren om, ondanks de warmte, niet krom te trekken. Gietvloeren met vloerverwarming gaan dan ook decennialang mee en zijn echt waar voor uw geld!

Maak hier u afspraak,

Geef een reactie