Trots op onze vloeren, check hier onze onze nieuwe website

We zijn een onafhankelijk Belgisch en Nederlands bedrijf en we zijn er trots op dat we vrij zijn in alle keuzes die we maken. We werken al bijna drie decennia met hart en ziel aan het ontwikkelen en ontwerpen van eersteklas design vloeren, sportvloeren, industrievloeren en brug- en parkeerdekken. Die passie resulteert keer op keer in sensationele vloerproducten en opzienbarende projecten.

 

Gespecialiseerde applicateurs
Bij Polydur/EPI maken we vloeren, we leggen ze niet. Dit vertrouwen we toe aan ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde applicatiebedrijven. Onze partners hebben liefde voor hun vak en oog voor detail. Kiest u voor een Polydur/ EPI-vloer, dan zorgen wij voor de communicatie en de nodige inlichtingen. Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerde applicateur bij u in de buurt.

Alleen het beste is goed genoeg
Bij ons staan innovatie en onderzoek voorop. Alleen het beste is goed genoeg. Als fabrikant, leverancier én distributeur hebben we de gehele productieketen in eigen beheer. Daarom kunnen we de kwaliteit van de vloeren die we leveren volledig garanderen.

Neem een kijkje naar onze nieuwe site www.epidesign.be/ www.polydurproducts.be en neem contact.

 

Geef een reactie