Vloeren voor scholen en kinderdagverblijven

Gietvloeren zijn enorm veelzijdig. Ze doen het namelijk goed in de industrie, in de zorg, in woningen en horecagelegenheden én ze doen het fantastisch in het onderwijs. Sterker nog, gietvloeren en toepassingen in het onderwijs vormen een perfecte combinatie. De sterke vloeren van Polydur/ EPI hebben namelijk oneindige designmogelijkheden! Lokalen, gangen, entree, kantine, toiletten, ICT-ruimte; een gietvloer is een echte eyecatcher.

Eindeloos variëren

Kiest u voor een gietvloer, dan zijn de designmogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen uit alle denkbare kleuren en een aantal verschillende structuren. Zo past de uiteindelijke vloer altijd precies bij uw wensen.

Kleurrijke gietvloer

Fantastische eigenschappen

Kunststof gietvloeren hebben een aantal eigenschappen die niet misstaan in een school of kinderdagverblijf. De vloeren hebben namelijk geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden, zijn nagenoeg onderhoudsvrij en kunnen perfect worden aangebracht in combinatie met vloerverwarming of over bestaande vloeren.

Eigenschappen:

  • Modern
  • Strak
  • Naadloos
  • Praktisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Comfortabel
  • Leverbaar in vele kleuren
  • Energiezuinig in combinatie met vloerverwarming
  • Stofvrij en slijtvast

EPI Gietvloer aula

Slijtvast, veilig en sfeervol

Praktijklokalen worden vaak intensief gebruikt. De vloeren moeten dus zeer slijtvast zijn, maar ook veilig en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast bepaalt de vloer voor een belangrijk deel de sfeer in het lokaal. Onze vloeren zijn slijtvast, veilig en eenvoudig schoon te maken. Ze zijn leverbaar in nagenoeg alle denkbare kleuren en combinaties en daarmee volledig af te stemmen op uw ontwerpwensen.

Renovatiegemak

In veruit de meeste gevallen kan een Polydur/ EPI-gietvloer rechtstreeks over de bestaande vloer worden aangebracht. De laagdikte is namelijk minimaal, dus zijn aanpassingen aan deuren zijn vaak niet nodig. Omdat de bestaande vloer als basis gebruikt wordt, is intensief sloopwerk meestal niet aan de orde.

EPI Gietvloer kinderdagverblijf

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw school of kinderdagverblijf. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom EPI Experience U bent op afspraak van harte welkom.

Geef een reactie