Polydur/ EPI Colour Collection

Polydur/ EPI Colour Collection

We helpen u graag de kleur te kiezen die bij uw woning of werkomgeving past. Hiervoor hebben we de Polydur/ EPI Colour Collection ontwikkeld: een mooi pallet van Solid en Blend kleuren. Een Solid kleur bestaat uit één uni kleur voor een strakke uitstraling. Een Blend kleur is een mix van twee kleuren voor een natuurlijke vleug.

De kleuren kunnen er op een beeldscherm anders uitzien dan de kleur van een daadwerkelijke vloer. We adviseren daarom altijd om voor kleurbepaling ook een showroom te bezoeken.

Voor 2019 worden er wat nieuwe trends verwacht op het gebied van kleur, maar er zijn ook genoeg kleuren die gewoon hot blijven. De nieuwe kleuren die we steeds vaker tegen gaan komen zijn paars, goud, pastel- en beigetinten. De pasteltint peach mag ook een tintje donkerder zijn, zoals terra peach. Ook terracotta gaan we meer zien, deze twee kleuren combineren mooi met brons en koper. Maar de kleurencombinaties worden ook gewaagder.

Laat je inspireren! Maak nu een afspraak en kom eens langs in onze showroom. Een afspraak kunt u maken door te bellen naar 0032.471.41.44.11, te mailen naar info@polydur.be of door het afspraken formulier in te vullen.

Geef een reactie