Vloeren voor voedingsmiddelenindustrie

Vleesverwerking, zuivelindustrie, brood- en zoetwaren, AGF-verwerking; Polydur/ EPI levert vloeren aan alle sectoren binnen de voedingsmiddelenindustrie. Deze vloeren moeten aan een groot aantal eisen voldoen. Eisen op het gebied van hygiëne, duurzaamheid, slijtvastheid en veiligheid. Onze specialisten zijn op de hoogte van deze eisen en weten precies welke vloer bij welke sector past.

HACCP

Vrijwel alle vloeren binnen de voedingsmiddelenindustrie moeten voldoen is de HACCP-richtlijn. Een van de vereisten is dat een vloer dagelijks nat gereinigd moet worden. Vanuit milieuoogpunt moet de vloer volledig vloeistofdicht zijn en mag de vloeistofdichte aansluiting op roosters en putten niet voor problemen zorgen.

Eigenschappen van een EPI-vloer voor de voedingsmiddelenindustrie

  • Vloeistofdichte aansluiting op roosters en putten
  • Vloeren voldoen aan antislipnormering HACCP
  • Vloeren voldoen aan de HACCP-reinigingseisen
  • We leveren specialistisch maatwerk dat aan alle eisen en wensen voldoet
  • Vloeren voldoen aan richtlijnen voor vloeistofdichtheid, thermische belasting en zuurgraadresistentie

EPI Gietvloer fabriek

Een vloersysteem voor elke ruimte in elke sector

Elke toepassing heeft haar eigen specifieke eisen. Zo zijn de eisen op de werkvloer anders dan de eisen in het magazijn en zijn de eisen op kantoor anders dan de eisen in de sanitaire ruimten. EPI heeft jarenlange ervaring met projecten binnen de voedingsmiddelensector. Uiteraard zijn de specificaties van belang, maar het oog wil ook wat. Daarom kunt u uit een breed kleurenpalet kiezen en bieden we ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in de vloer te verwerken.

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken.Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom EPI Experience” u bent op afspraak van harte welkom.

Geef een reactie