Vloeren voor gezondheidszorg

In de gezondheidszorg krijgen hygiënische vloeren de hoogste prioriteit. Of het nu gaat om een gezondheidscentrum, een tandartsenpraktijk, een huisartsenpost of een apotheek, het is van groot belang dat de vloeren vloeistofdicht en niet poreus zijn. Maar er zijn meer eisen waaraan een gietvloer voor de zorg moet voldoen.

Vloeren die voldoen aan de hoogste eisen

Vloeren voor de gezondheidszorg moeten stof- en allergievrij zijn, bestand zijn tegen chemicaliën en goede antislipeigenschappen hebben. Polydur/ EPI biedt hoogwaardige gietvloeren die bestand zijn tegen alcohol, bloed en de hoogst mogelijke schoonmaakeisen. Onze vloeren zijn naadloos en vloeistofdicht en zijn daarom gemakkelijk schoon te maken en te houden. De vloeren hebben een lange levensduur en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Ook stralen ze kwaliteit uit en dragen ze bij een goede sfeer.

EPI Gezondheidszorg Gietvloer

Kenmerkende eigenschappen

De vloeren kunnen in nagenoeg alle kleuren geleverd worden en zijn zonder uitzondering aan te brengen met een speciale antisliplaag. Polydur/ EPI-vloeren zijn zeer slijtvast en werken geluiddempend en geluidsisolerend. De scheuroverbruggende en brandveilige eigenschappen maken deze vloeren uitermate geschikt voor de gezondheidszorg.

Maak kennis met onze vloeren

We hebben verschillende mooie vloeren die uitermate geschikt zijn voor uw organisatie in de gezondheidszorg. Hieronder treft u een selectie aan. Als fabrikant hebben we ook alle kennis in huis om u persoonlijk te adviseren. Klik hier om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, maar we openen onze deuren ook graag voor u. Onze showroom “EPI Experience” u bent op afspraak van harte welkom.

Geef een reactie