Polydur / EPI ESD vloeren 600EP, 2200EP en 5050EP

Polydur/ EPI ESD vloer- en wandsystemen voorkomen elektrostatische spanningsopbouw en ongecontroleerde elektrostatische ontladingen die schade kunnen veroorzaken aan componenten. Zelfs geringe elektrostatische ontladingen die niet waarneembaar zijn voor de mens, kunnen (latente) schade veroorzaken. Deze vloersystemen bestaan uit meerdere lagen. De complete systemen worden geproduceerd en gecontroleerd volgens de NEN-ISO 9001/ 14001 norm.

esd-gietvloeren-768x558

COATINGS, GIETVLOEREN EN DECORATIEVE GEMÊLEERDE VLOER- EN WANDSYSTEMEN

GEBRUIKBAAR VOOR CLEANROOMS, DATACENTRA, TESTLABORATORIA, OPERATIEZALEN EN ESD-ZONES

Statische elektriciteit kan voor problemen zorgen in de voedingsindustrie, de gezondheidszorg en bijvoorbeeld in ruimtes waar elektronische apparatuur wordt geassembleerd. Om ESD-veilig te werken moet een Electrostatic Protectiver Area (EPA) zijn ingericht. De ESD-vloer is hier een belangrijk onderdeel van. ESD-vloeren van EPI zijn vloeistofdicht, stofvrij en goed en eenvoudig schoon te maken. Ook bij een lage luchtvochtigheid (12 % RV) is er bij deze vloeren geen sprake van vonkvorming. De vloeren zijn uitermate goed bestand tegen chemicaliën en zijn zeer slag-, stoot- en slijtvast.

Maak hier u afspraak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s