Sportvloeren

Continue kwaliteit

Polydur/ EPI staat voor continue kwaliteit. Die garantie is belangrijk voor onze klanten én voor ons. Wij zijn ontwikkelaar, producent en leverancier. Zo houden we het volledige productieproces van onze vloeren stap voor stap nauwkeurig in de gaten en kunnen we bij alles wat we ontwikkelen en leveren garant staan voor de hoogst mogelijke productkwaliteit.

cropped-epi-school-vloer-768x487.jpg

Doorlopende innovatie

Er gebeurt veel in de wereld van de kunststofvloeren. Nieuwe technologieën, nieuwe productiemethoden, nieuwe grondstoffen, nieuwe wet- en regelgeving. Bij Polydur/ EPI zitten we er bovenop. We laten niets aan het toeval over. Wanneer we weten dat iets beter kan, zorgen we ervoor dat we het beter doen.

 

EPI Group

Hoge standaarden

Voldoen aan de hoge standaarden die onze klanten van ons gewend zijn is onze zorg. Evenals het voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving en de geldende richtlijnen. Al onze systemen zijn conform de meest recente normeringen ontwikkeld en we leveren al onze producten volgens de richtlijnen van de geldende NEN-ISO 9001/14001 normen.

Een topvloer voor topprestaties

Iedere sporter zal het beamen. Zonder goede ondergrond is het leveren van topprestaties onmogelijk. Alles staat of valt met een optimale basis. Wilt u weten wat Polydur/ EPI voor u kan betekenen? Onze specialisten maken graag een afspraak met u of bekijk hier meer over sportvloeren https://www.epigroup.nl/systemen/sportvloeren/

 

Maak hier u afspraak

 

Geef een reactie