Nieuw! EPI introduceert snelle gietvloeren

38134A5E-7561-4611-8D7F-C06CE0E206A6-2-552x363

Op zoek naar een vloersysteem dat supersnel aan te brengen is? Heb je maar twee dagen de tijd? Ons R&D-team ontwikkelde een Rapid variant van de Superbase en Flakebase vloer waarmee dit mogelijk is. Is er plaatselijk restvocht in de ondervloer? Geen probleem! Met onze vochttolerante primer, EPI BD Rapid Green 300, kun je je planning gewoon aanhouden.

Polydur/ EPI Superbase gietvloeren

Onze Superbase gietvloer is de sterkste designvloer van dit moment. De vloer voelt comfortabel aan, dempt contactgeluid en is verkrijgbaar in diverse akoestische en scheuroverbruggende varianten. De nieuwe Rapid-variant is bovendien een goed alternatief voor snel te installeren prefab producten zoals marmoleum, PVC en vloerbedekking.

60NV Rapid

Voorbeeld: In een winkel kun je zaterdagavond starten met het aanbrengen van de Superbase Rapid gietvloer. Op maandagochtend is de vloer al net zo sterk als de standaard Superbase gietvloer. De winkel kan direct in gebruik genomen worden. 

maak hier uw afspraak

Geef een reactie