Polydur/ EPI Event — “Gaat u mee op ontdekkingsreis?”

13eeebcf-69f4-44b7-bdbb-5c23dbc38fe3

In 1989 – dit jaar op de kop af dertig jaar geleden – begon EPI met vijf medewerkers met het ontwikkelen, produceren en verkopen van (natuurlijke) harsen voor kunststof vloersystemen. EPI is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan veertig enthousiaste medewerkers, is gevestigd in een hightech pand van 7.000 m2 en bedient relaties in meer dan veertig verschillende landen. Van private label fabrikant zijn we een echt merk geworden. Die groei hebben we niet alleen aan onszelf te danken. Die groei danken we ook aan de samenwerking met u. Daarom nodigen we u van harte uit voor ons ons feestelijke EPI Herfst-event!

Op woensdag 9 Oktober 2019 bent u vanaf 14 uur van harte welkom op het hoofdkantoor van EPI. Vanaf 14.30 uur nemen we u mee op expeditie door de vloerenwereld anno 2019 en kunt u allerlei drinks en bites ontdekken bij de foodtrucks die op ons terrein zijn neergestreken. Ook een Factory Tour behoort weer tot de mogelijkheden

Programma:

14.00 uur           Ontvangst
14.30 uur           Welkom, workshops en foodtrucks

  • Ga voor zekerheid, tevreden klanten en verbeter het imago van kunststof vloeren. Gietvloeren zijn blikvangers waar niets aan mag mankeren. René Mijling van MIJtech Kunststofvloeradvies vertelt u hoe u kunt garanderen dat een gietvloer niet scheurt. Ga tijdens het Lente-event ook zelf aan de slag met ons nieuwe scheuroverbruggende membrane. Het vangt 99% van alle scheuren op en bovendien reduceert het contactgeluiden met 15 dB.
  • In de vloerenwereld anno 2019 oriënteren mensen zich online. Expert (en auteur van het boek “Instaproof) Joyce Nafzger vertelt dat voor de vloerenwereld vooral  Facebook, Instagram en Pinterest interessant zijn. Joyce geeft tips & tricks: waarin verschillen de social media, welke hashtags zijn interessant voor de vloerenwereld, hoe groei je sneller, hoe verhoog je de betrokkenheid? Welke accounts doen het nu al heel goed en kun je bij ‘spieken’? En nog veel meer…
  • We leven in een 24-uurseconomie. Tijd is geld! Gelukkig zijn er de nieuwe snelle EPI-vloersystemen. Onze Superbase gietvloeren en flakevloeren levert u binnen een dag op. Maak in onze demoruimte kennis met de mogelijkheden.
  • We gaan voor gemak. Ook vloeren in kleine ruimtes kunnen machinaal gereinigd worden. Mike Westendorp van Smart Floor Solutions laat zien welke oplossingen er zijn.
  • Nog meer (schoonmaak)gemak: onze nieuwe aflak EPI Hardtop 280T. Probeer ‘m zelf!
  • Fermacell vloersystemen versus natte cement dekvloeren. Fermacell BV demonstreert welke oplossingen zij bieden om een stabiele ondergrond te realiseren voor gietvloeren. (onder voorbehoud)
  • Heeft u trek of dorst gekregen van alle ontdekkingen? Foodtrucks met lekkere drinks & bites geven een smakelijke draai aan het Herfst-event.

17.30 uur           Einde

Locatie
EPI Experience, Duikboot 1, Houten.

Aanmelden
Gaat u met ons mee op ontdekkingsreis? Meld u snel aan via info@polydur.be of via www.epigroup.nl/feest.

We zien u graag op woensdag 9 Okt 2019!

Met vriendelijke groet,
Team Polydur/ EPI

Geef een reactie