Polydur/ EPI maakt deel uit van de site Heidelberg Gardens te Zedelgem

heidelberg_gardens_logo

Heidelberg Gardens

Heidelberg Gardens is de thuisbasis van 5 Zedelgemse bedrijven die samen een trefpunt voor ondernemersvormen, midden in ’t groen. Op deze aangename site staan regelmatig boeiende lezingen en events op het programma, die tot stand komen door de unieke samenwerking tussen de verschillende partners

Over Heidelberg Gardens

In de 18e eeuw gaf Heidelberg als tolpoort met hotel toegang tot de stad. Vandaag is Heidelberg Gardens de toegangspoort tot unieke samenwerkingen in een vruchtbare en groene businessomgeving.

De verschillende partners willen het gemeenschapsgevoel tussen ondernemers uit Zedelgem versterken en de raakvlakken tussen hun bedrijven versterken. Dit doen ze aan de hand van diverse initiatieven zoals lezingen en evenementen. Zo schrijven ze samen aan een sterk verhaal voor Heidelberg Gardens.

Partners Heidelberg Gardens

Lees meer

Geef een reactie