EPI Flash & Shine gietvloeren

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Wilt u een vloer die sprankelt of wilt u een vloer die weerspiegelt? Gaat u voor een sprekende vloer waar niemand omheen kan? Dan kiest u voor een EPI Flash gietvloer of voor een EPI Shine gietvloer.

EPI FLASH SPECIAL GIETVLOER

De EPI Flash gietvloer is een fonkelende vloer die u tegemoet sprankelt. Een vloer waar u vrolijk van wordt. Laat u deze exclusieve glittervloer aanbrengen, dan kiest u voor een uitgesproken design waarin kwaliteit en functionaliteit elkaar ontmoeten. Het kleurenpalet is uitgesproken en uitgebreid. Van Silver tot Gold; van Snow White tot Graphite; van Grass Green naar Yellof of Pinky; met een Flash vloer kunt alle kanten op.

Flash-555x314

EPI SHINE  SPECIAL GIETVLOER

De EPI Shine gietvloer is een prachtige hoogglans gietvloer. Het is onze afdelingen R&D gelukt om een hoogglans gietvloer te ontwikkelen die zijn glans niet verliest en daar zijn we heel trots op. Waar de meeste hoogglans gietvloeren relatief snel doffer worden, blijft de EPI Shine gietvloer stralen. De Shine gietvloer is verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. We leveren deze vloeren in Chique hoogglans wit of zwart en in bijvoorbeeld diepblauw, geel of mintgroen.

Shine-555x314

SCHITTEREND EN VEELZIJDIG

De EPI Flash en Shine vloeren zijn verrassend veelzijdig. De heldere felle Shine-kleuren laten zich fantastisch combineren met de sprankelende Shine-ontwerpen. Gewaagde patronen, onverwachte combinaties, muurprints die worden weerspiegeld door de hoogglans vloer. Bovendien hebben deze vloeren een groot aantal overtuigende eigenschappen. Ze zijn:

  • Naadloos en onderhoudsarm
  • Brandveilig
  • Kleurvast
  • Antislip
  • Bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor vrijwel iedere ondergrond
  • Geschikt voor vele doeleinden (bijvoorbeeld voor woonhuizen, kantoren, winkels, showrooms, utiliteitsbouw)
  • Slijtvast, sterk en duurzaam

Maak hier uw afspraak

Geef een reactie