POLYDUR/ EPI dienstverlening de komende weken

Beste POLYDUR/ EPI klant,

Naar aanleiding van de huidige situatie rondom het corona virus informeren wij je graag over de continuïteit en bereikbaarheid van Polydur/ EPI.

Net zoals altijd zullen wij er alles aan doen om goede service te verlenen. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen zodat wij op volle kracht kunnen blijven functioneren. Onze productie draait volop en onze grondstoffen zijn voldoende op voorraad en worden als normaal aangeleverd.

Vanzelfsprekend hebben wij ook intern de nodige maatregelen getroffen ter voorkoming van de verspreiding van het virus. Medewerkers die thuis kunnen werken, werken vanuit huis. Daarnaast zijn de werkomstandigheden van de ‘inhouse EPI medewerkers’ waar mogelijk aangepast.

Wij zijn zoals je van ons gewend bent goed bereikbaar. Ook gaan onze transporteurs gewoon de weg op om orders bij je af te leveren. TOONZAAL bezoeken kunnen terug gepland worden met de social distancing in gedachten.

Voor vragen zijn wij uiteraard beschikbaar. Mochten er veranderingen plaatsvinden, dan informeren we je daar direct over.

Onze ongelooflijke dank aan alle hulpverleners, Respect .

 

Geef een reactie