Industrie

Industrievloeren

De industriële sector is zeer divers en dus zijn onze industrievloeren dat ook. Elke tak van industrie heeft zo zijn eigen eisen en prioriteiten. De eisen in de voedingsmiddelenindustrie zijn bijvoorbeeld heel anders dan de eisen die de chemische industrie stelt. Wat uw eisen ook zijn, onze specialisten ontwikkelen de juiste oplossing.

Eisen aan een industriële vloer

INTENSIEF GEBRUIK

Of een industriële vloer nu wordt toegepast in een fabriekshal, een magazijn, een distributiecentrum of een werkplaats; de kans is groot dat de vloer zeer intensief gebruikt zal worden. EPI industriële vloeren zijn bestand tegen zware belasting, tegen vloeistof en tegen een keur aan chemicaliën. Daarnaast zijn ze naadloos, stofvrij en kunnen we ze eventueel antislip en ESD& ATEX proof voor u afwerken.

MOGELIJKHEDEN EN DESIGN

EPI maakt uw industriële vloer volledig op maat volgens uw specificaties. Dat doen we ook waar het gaat om het gewenste ontwerp. Wilt u uw bedrijfslogo in de vloer verwerken of kiest u voor een bepaalde kleurstelling of heeft u een voorkeur voor het opnemen van een patroon, dan kunnen we dat voor u verzorgen. Ook is het mogelijk om functionele belijning op de vloer aan te brengen om bijvoorbeeld looppaden aan te geven.

Renovatie

Wanneer u een industriële ruimte opnieuw gaat inrichten en bijvoorbeeld stellingen gaat verplaatsen, is het vaak nodig om de vloer te renoveren. De industriële vloeren van EPI zijn bij uitstek geschikt om toe te passen in dit soort situaties. De nieuwe toplaag is namelijk zo dun, dat er geen enkele bouwkundige aanpassing noodzakelijk is. Kiest u voor deze oplossing van EPI, dan is de ruimte al na 48 uur weer volledig belastbaar.

Klik hier om meer te weten>>